İSTANBUL ATATÜRK HAVAALANINDA Kİ HAİN SALDIRIYI LANETLİYORUZ, KINIYORUZ.

28 Haziran 2016 Tarihinde Atatürk Havaalanında Yaşatılan Bombalı Katliam

Oda Yönetim Kurulumuz Tarafından Yapılan Basın Açıklaması ile Kınanmıştır.

SURUÇ, DİYARBAKIR, ANKARA (3), İSTANBUL SULTANAHMET,

İSTİKLAL, VEZNECİLER, BURSA ve ATATÜRK HAVAALANI,

YETER ARTIK!!!

İSTANBUL ATATÜRK HAVAALANI`NDA Kİ HAİN SALDIRIYI

LANETLİYORUZ, KINIYORUZ.

İstanbul`un Sultan Ahmet, İstiklal, Vezneciler semtlerinden sonra 28 Haziran 2016 tarihinde Atatürk Havaalanında üç canlı bomba tarafından gerçekleştirilen 36 vatandaşımızın ölümü ve 6`sı ağır olmak üzere 147 vatandaşımızın yaralanması ile sonuçlanan bombalı katliamı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Hain saldırıda hayatını kaybeden yurttaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Yanlış dış politikalar sonucu yaşadığımız değerli yalnızlık ve sıfır komşuluk ile 7 Haziran seçimleri sonrasında başlayan ve ülkemizin dört bir yanını savaş alanına çeviren bombalar, roketler, çatışmalar ve yaşanan ölümler ülkemizin ve halkımızın kaderi değildir.

Teröre teslim olmak istemiyoruz ve asla da olmayacağız. Ülkemize ve halkımıza yaşatılan ölümlere alışmayacağız ve kabullenmeyeceğiz.

Ülkemize ve halkımıza dayatılan bu kirli, kanlı ve karanlık sürecin kimlere hizmet ettiği herkes tarafından bilinmektedir. Barışın, emeğin, özgürlüklerin ve demokrasinin yanında yer alarak yaşanan bu kanlı ve kirli savaşa karşı durmadığımız sürece yaşanan ölümler artarak devam edecek ve ülkemiz her gün biraz daha karanlığa doğru yol alacaktır.

Savaşa Karşı Barışı,

Ölüme Karşı Yaşamı, savunmaya devam edeceğiz.

28 Haziran 2016, Ankara

Yayın Tarihi: 29.06.2016