TMMOB Maden Mühendisleri Odası

4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ

4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ

Her yıl 4 Aralık Dünya Madenciler Günü sosyal etkinliklerle kutlarken 2019 yılında Bayram etkinliklerimiz arasına sanatsal ve kültürel etkinlikleri de eklemiş, düzenlediğimiz sergi ve konserlerle coşkulu bir Bayram kutlaması gerçekleştirmiştik. Bu yılın başlarında ülkemize de sıçrayan ve giderek yayılan Covid-19 salgını nedeniyle birçok faaliyetimizi iptal ederken, bazı faaliyetlerimizi de çevrimiçi (dijital) ortamlara taşımak zorunda kaldık.
 
Bu süreçte hiçbir etkinliğimizi yüz yüze gerçekleştiremedik. Bu nedenle 2020 Madenciler Bayramı kutlamalarını da çevrim içi konser ve söyleşileri de kapsayan bir dizi etkinlik aracılığıyla gerçekleştirme kararı aldık. Ancak Covid-19 Pandemisinin pik yaptığı bu günlerde, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan önlem genelgesi sonucunda çevrimiçi konser etkinliğimizden vaz geçmek zorunda kaldık. Bu yıl Madenciler Bayram kutlamasını duayen meslektaşımız, üyemiz ve Odamızın 1974-1978 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanı olan Murat Turan ile yapacağımız bir söyleşi ile gerçekleştireceğiz.
 
Anlayışınız ve katılımınız için şimdiden teşekkür ediyor, sosyal yaşamın normale döndüğü koşullarda yüz yüze yapacağımız gelecek 4 Aralık Dünya Madenciler Günü kutlamalarında birlikte olmayı umuyoruz.

Saygılarımızla.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu
02.12.2020, ANKARA

Okunma Sayısı: 557
Yayın Tarihi: 02.12.2020