TMMOB Maden Mühendisleri Odası

BİR KİTAP DA SENDEN KAMPANYASINDA BAĞIŞLANAN KİTAPLAR KÜTÜPHANELERE ULAŞTIRILMAYA BAŞLANDI

BİR KİTAP DA SENDEN KAMPANYASINDA BAĞIŞLANAN KİTAPLAR KÜTÜPHANELERE  ULAŞTIRILMAYA BAŞLANDI

BİR KİTAP DA SENDEN KAMPANYASINDA BAĞIŞLANAN KİTAPLAR KÜTÜPHANELERE  ULAŞTIRILMAYA BAŞLANDI

Odamız tarafından düzenlenen "Bir Kitap da Senden" kampanyası kapsamında toplan kitapların bir bölümü Adana Aladağ'da bulunan Gerdibi İlkokulu'na ulaştırıldı. Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Ayhan YÜKSEL, Yönetim Kurulu üyemiz Veyis SIR, Adana Şube Başkanımız Mehmet YILMAZ, Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyelerimiz Bülent ZERENGÖK ve Sercan VARAK’ın katılımıyla gerçekleştirilen  kitap bağışında mutlu anlar yaşandı.

Kitapların bir diğer bölümü maden emekçileri tarafından kurulacak “madenci kitaplığı”na koyulmak üzere Ermenek’te direnen maden emekçilerine verildi. Ayhan YÜKSEL ve Veyis SIR tarafından yapılan  ziyarette maden emekçilerinin tüm haklı talepleri kabul edilene kadar üyemiz Emel Tunçdemir ve diğer  maden emekçileri ile dayanışmaya devem edileceği belirtildi. 

Madencilik faaliyetlerinin yoğun olarak yapıldığı bölgelerde eğitim gören öğrencilere kitap desteği vermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan kitaplar önümüzdeki günlerde farklı okullara ulaştırılmaya devam edilecektir.  

TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu

Okunma Sayısı: 316
Yayın Tarihi: 06.11.2020
Fotoğraf Galerisi