TMMOB Maden Mühendisleri Odası

"BİR KİTAP DA SENDEN" KİTAP BAĞIŞ KAMPANYASI

“BİR KİTAP DA SENDEN”

KİTAP BAĞIŞI KAMPANYASI

Sayın Üyemiz,

Odamız “Sosyal İşler Çalışma Grubu”, son dönemlerde yaşadığımız ekonomik sorunlar nedeniyle kitaplara ulaşmakta zorluk çeken çocuklarımıza ışık olabilecek kitap bağışı kampanyası başlatmıştır. Bu etkinlik için, okunmasında yarar gördüğünüz ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim gören öğrencilerimizin yararlanacağı roman, öykü, araştırma vb. türlerinde kitapları anlaşmalı kargo firması olan YURTİÇİ KARGO aracılığıyla, karşı ödemeli olarak TMMOB Maden Mühendisleri Odası Selanik Cad. No:19/4 Kızılay/Ankara adresine göndermeniz yeterli olacaktır. Gönderilen kitaplar madencilik faaliyetlerinin yoğun olarak yapıldığı bölgelerde kitaba ihtiyaç duyan okullarımıza ulaştırılacaktır.

Dayanışma ve birlikteliğin anlam kazandığı günümüzde bir madenci olarak, “çocuklarımıza uzatılacak bir elde sizden olsun” diyerek desteklerinizi bekliyoruz.

15 Eylül 2020 tarihinde son bulacak Kampanyamızın bir gönüllüsü olarak sizler de Kampanya görsellerini kendi sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak katkı sunabilirsiniz. “Bir Kitap da Senden” kitap bağışı Kampanyasına desteğinizi bekler çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

TMMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu
25 Haziran 2020, Ankara

Okunma Sayısı: 1930
Yayın Tarihi: 25.06.2020