TMMOB Maden Mühendisleri Odası

DİYARBAKIR ŞUBE ÜYELERİMİZE COVİD-19 KONUSUNDA DUYURU

DİYARBAKIR ŞUBE ÜYELERİMİZE COVİD-19 KONUSUNDA DUYURU

DİYARBAKIR ŞUBE ÜYELERİMİZE COVİD-19 KONUSUNDA DUYURU

Dünya Sağlık Örgütünün 12 Mart 2020 tarihinde, Covid-19 virüsünün neden olduğu salgını “Pandemi” olarak ilan etmesinden sonra Odamız tarafından alınan önlemler 16.03.2020 tarihinde duyurulmuştu. Salgın sürecinde çalışanlarımız ve üyelerimizin bu önlemlere uyması işlerin sağlıklı yürütülmesi açısından da önem taşımaktadır.

Salgında yavaşlama görülmekle birlikte durumun tam olarak kontrol altına alınamadığı bir dönemde Diyarbakır ilinde Covid-19 rakamlarının artması nedeniyle Diyarbakır şubemizin 14 gün süreyle 23 Haziran 2020 tarihine kadar kapatılması zorunluluğu ortaya çıkmıştır.

Bu süre içerisinde;

  • Üyelerimiz resmi işlemler için internet üzerinden yapılacak başvuru ile belge alma yolunu tercih etmelidirler. Bu işlem için elektronik posta ile talepte bulunabilirler. Elektronik posta yoluyla yapılacak işlemler için gerekli olan belgelerin asıllarının işlemin tamamlanmasını müteakip posta yoluyla Oda merkezimize gönderilmesi gerekmektedir. İnternet yoluyla yapılacak işlemler için iletişim adresi uye@maden.org.tr
  • 23 Haziran -30 Haziran 2020 tarihleri arasında Diyarbakır şubemizin çalışma saatleri 12:00-15:00 şeklinde uygulanacaktır. Cumartesi günleri şube merkezi kapalı olacaktır.
  • Salgın konusunda olumsuz bir gelişme olmaması durumunda 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren Odamız Merkez ve Şubelerinde normal çalışma düzenine geçilecektir.


Üyelerimizin ve halkımızın sağlığı konusunda taşıdığımız sorumluluk gereğince geçici olarak uygulamaya koyduğumuz bu önlemler nedeniyle oluşacak aksaklıklar için şimdiden özür diliyor, tüm üyelerimizin üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine ve bu durumu anlayışla karşılayacağına inanıyoruz.

Saygılarımızla,

TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu
09.06.2020, Ankara

Okunma Sayısı: 501
Yayın Tarihi: 09.06.2020