TMMOB Maden Mühendisleri Odası

İş Güvenliği Uzmanlarının Sorunları İstanbul Yerel Çalıştayı Gerçekleştirildi

İş Güvenliği Uzmanlarının Sorunları İstanbul Yerel Çalıştayı Gerçekleştirildi

 İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ SORUNLARI İSTANBUL YEREL ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından organize edilen İş Güvenliği Uzmanlarının Sorunları İstanbul Yerel Çalıştayı, 23 Şubat 2019 tarihinde, Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde gerçekleştirildi.

İş güvenliği uzmanlığı konusunda TMMOB birikimlerinin meslektaşlar ve kamu ile paylaşılmasının amaçlandığı çalıştayda, TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şube İSİG Komisyonu Üyesi Hüsnü Ünal`ın sunumuyla, İstanbul Şubelerinde gerçekleştirilen forumların değerlendirilmesi yapıldı.

İstanbul Yerel Çalıştayı, TMMOB İSİG Çalışma Grubu Başkanı Bedri Tekin ve İş Baş Müfettişi Şeref Özcan`ın sunumlarının yer aldığı oturumla devam ederken, oturumun ardından forum kısmına geçilerek bütün katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

Etkinlik kapsamında tartışmaya açılan iş güvenliği uzmanlarının yükümlülükleri, sorunları ve bu sorunlara dair çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmelerin yer alacağı bir rapor hazırlanarak, 2 Mart`ta, Ankara`da düzenlenecek olan TMMOB İş Güvenliği Uzmanları Çalıştayı`na sunulacaktır.

 

Okunma Sayısı: 238
Yayın Tarihi: 25.02.2019
Fotoğraf Galerisi