TMMOB Maden Mühendisleri Odası

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU ZİYARET EDİLDİ.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU ZİYARET EDİLDİ.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İMAMOĞLU ziyaret edildi

TMMOB Maden Mühendisleri Odası olarak, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Pelin ALPKÖKİN ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Ekrem İMAMOĞLU’nu 16 Kasım 2022 Çarşamba günü ziyaret ettik. 

Görüşmeye; İBB Genel Sekreter Yardımcısı ve UYAK2023 Sempozyumu Eş Başkanı Doç. Dr. Pelin ALPKÖKİN, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ayhan YÜKSEL, İstanbul Şube Başkanı Mesut ERKAN, UYAK2023 Eş Başkanı Selçuk ŞİMŞEK ve UYAK2023 Genel Sekreteri Mehmet MAKAR katıldı. 

Görüşmede, 9-10-11 Mart 2023 tarihlerinde, Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve İBB Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı birlikteliği ile düzenleyeceğimiz 5. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi, İstanbul’da devam eden metro tünel projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, UYAK2023 Sempozyumuna davet edildi. 

İstanbul metro kazılarının başlaması ile birlikte düzenlenmeye başlanan ve İstanbul’un metro tünel projelerine dair önemli bir arşiv niteliği taşıyan UYAK Sempozyumları bildiriler kitapları hediye edildi.

Görüşme sonunda Ekrem İMAMOĞLU’na Maden Mühendisleri Odası adına geleneksel madenci bastonu hediye edildi.

Okunma Sayısı: 354
Yayın Tarihi: 23.11.2022
Fotoğraf Galerisi