TMMOB Maden Mühendisleri Odası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı-TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Teknik İşbirliği Niyet Mektubu İmzalandı

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ile İBB Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı arasında teknik iş birliği yapılarak tünel, metro, galeri, şaft (kuyu) vb. yeraltı kazılarının gelişen/değişen mühendislik bilimi ve teknolojilerinin tüm bileşenlerle paylaşılması, yeraltı kazılarının sağlıklı ve güvenli bir şekilde yürütülmesi, mühendislerin, yöneticilerin, ilgili yüklenicilerin gelişimine katkı sağlaması için karşılıklı dayanışma içinde yapılacak olan sempozyum, çalıştay, eğitim ve seminer faaliyetlerinin düzenlemesi için karşılıklı niyet mektubu imzalandı. 

7 Haziran 2022 Salı günü  İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin ve Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu arasında yapılan görüşme sonrasında Teknik İşbirliği Niyet Mektubu çerçevesinde UYAK2023 5. Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Metro Tünel Projelerinde Delme Patlatma Çalıştayı gerçekleştirilmesi için çalışmalara başlandı.

Okunma Sayısı: 488
Yayın Tarihi: 28.06.2022