İstanbul Şubemizin 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Seçimler

TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul  Şubesinin Yönetim Kurulu ve Merkez Delege adaylarının belirlenmesi için aşağıdaki gündemle yapılacak olan 11. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimi çoğunluklu olarak, 09 Ocak 2016 Saat:10:00`da  TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Büyükdere Cad. Çınar Apt. No:95 Kat:8 D:31 Mecidiyeköy / İSTANBUL adresinde, seçim 10 Ocak 2016 tarihinde 09.00–17.00 saatleri arasında aynı adreste yapılacaktır.
İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde; 16 Ocak 2016 tarihinde saat 10.00`da TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Büyükdere Cad. Çınar Apt. No:95 Kat:8 D:31 Mecidiyeköy / İSTANBUL adresinde çoğunluksuz olarak toplanacak, Seçim 17 Ocak 2016 tarihinde 09.00–17.00 saatleri arasında TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Büyükdere Cad. Çınar Apt. No:95 Kat:8 D:31 Mecidiyeköy / İSTANBUL adresinde yapılacaktır.

İstanbul Şube seçim listesi 2-3-4 Ocak 2016 tarihlerinde 3 (üç) gün süre ile ilan edilecektir. Askı süresinde  itirazların doğrudan görevli Şişli İlçe Seçim Kurulu Hakimine yapılması gerekmektedir.

GÜNDEM:
1. GÜN

1. Açılış
    2. Başkanlık Divanı Seçimi ve Saygı Duruşu
    3. Açılış Konuşmaları
    4. Çalışma Raporlarının Okunması, Görüşülmesi ve Karara Bağlanması
    5. Şube Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Adaylarının Belirlenmesi ve Duyurulması
    6. Oda Genel Kurul Asıl ve Yedek Delege Adaylarının Belirlenmesi ve Duyurulması
    7. Dilek, Öneriler ve Kapanış
2. GÜN
    Seçimler

İstanbul Şubemizin 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Seçimler hakkında T.C. Şişli 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığından alınan yazı ve duyuru metni ektedir.
Üyelerimize önemle duyurulur.

Yayın Tarihi: 29.12.2015