TMMOB Maden Mühendisleri Odası

KROM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ (13.10.2018)

KROM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ (13.10.2018)

 

KROM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ (13.10.2018)

13 Ekim 2018 Cumartesi günü Seyhan Otelinde düzenlenen Krom Çalıştayı ; TMMOB Maden Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet YILMAZ, TMMOB Maden Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan YÜKSEL, Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özen KILIÇ, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila MENEVŞE,CHP Milletvekili Müzeyyen ŞEVKİN,CHP Milletvekili Ayhan BARUT,Seyhan Belediye Başkanı Zeydan KARALAR,Çukurova Belediye Başkanı Soner ÇETİN`nin açılış konuşmaları ile başladı. Yaklaşık 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen Çalıştay ; 3 oturum olarak gerçekleştirildi.

1. Oturumda; Oturum Yöneticiliğini Sabahatdin SAKATOĞLU ve Ahmet AYDIN ‘ın yaptığı; Ali Kemal AKIN Türkiye Ve Dünyadaki Krom Rezervleri, Jeolojik Yapısı Ve Özellikleri konulu sunumunu yaptı, Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ Krom Madeni Üretim Yöntemleri konulu sunumunu ve Sabri KARAHAN Krom Madeni Zenginleştirme Yöntemleri konulu sunumunu yaptı.

2. oturumda; Öğle yemeğinin ardından yöneticiliğini Macit BİRLİK  ve Zafer TAŞ ‘ın yaptığı;

Hüseyin CANPOLAT Türkiye Ve Dünyada Ferrokrom konulu sunumunu, Prof. Dr. Mustafa TOPALOĞLU Krom Madeni Ve Madencilikle İlgili Son Hukuki Düzenlemeler konulu sunumunu yaptı.

3. Oturumda; Yöneticiliğini Yunus SOYSAL ve İbrahim Mete DOĞAN ‘ın yaptığı; Ömer YAVUZ Krom Madenciliğimizde Yeni Tavır, Yeni Eylem konulu sunumunu, MAPEG Strateji Ve Koordinasyon Daire BaşkanıBakanlık Danışmanı Fatih PEKDEMİR ‘in uç ürünlerle ilgili konuşmasının ardından Şeyda ÇAĞLAYAN Krom Madeni Satış Pazarlama konulu sunumunu yaptı.

Daha sonra kapanış oturumuyla çalıştayın değerlendirilmesi yapıldı.   

Krom çalıştayında açılışta bizleri onurlandıran; CHP Milletvekili Sayın Ayhan BARUT, CHP Milletvekili Sayın Müzeyyen ŞEVKİN, CHP Milletvekili Sayın Orhan SÜMER, Seyhan Belediye Başkan Sayın Zeydan KARALAR, Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner ÇETİN, MAPEG Strateji Ve Koordinasyon Daire BaşkanıBakanlık Danışmanı Sayın Fatih PEKDEMİR, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila MENEVŞE,  Adana Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Sayın Ahmet KIRILMAZ, MTA Doğu Akdeniz Müdürü Sayın Ali AYDIN, CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Sayın Ulaş Bahri ÇETİNKAYA, Ceyhan Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Mahmut KILIÇ, Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Özen KILIÇ `a çok teşekkür ederiz.

Ayrıca 13 Ekim 2018 düzenlemiş olduğumuz Krom Çalıştayında sunumlarını yapan değerli katılımcılara, katılan kıymetli davetlilere, sektörümüzün değerli katılımcılarına, TMMOB Adana bileşenlerin başkan ve yöneticilerine, Maden Mühendisleri Odası merkez ve şubelerden gelen başkan ve yöneticilerimiz, oturum başkanlarımıza, sponsorlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

 

TMMOB Maden Mühendisleri Odası

Adana Şubesi Yönetim Kurulu

 

Okunma Sayısı: 407
Yayın Tarihi: 13.10.2018
Fotoğraf Galerisi