TMMOB Maden Mühendisleri Odası

TÜRKİYE SİGORTA, REASÜRANS VE EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ BİRLİĞİ İLE TOPLANTI

TÜRKİYE SİGORTA, REASÜRANS VE EMEKLİLİK ŞİRKETLERİ BİRLİĞİ İLE TOPLANTI

14.09.2018 tarihinde Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSB)nin İstanbul merkezinde bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı, Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanı` mız Ayhan Yüksel, Yönetim Kurulu Üyemiz Talat Karataş, Adana Şube Başkanımız Mehmet Yılmaz, İzmir Şube Başkanımız Aykut Akdemir, Zonguldak Şube Yönetim Kurulu II. Başkanımız Hüsnü Meydan ile Atilla Oksay (TSB), Alper Tan (TSB), Aysen Şahin_Ak Sigorta, Hakan Peker_Anadolu Sigorta, Selçuk Ünal _Milli Reasürans katılımları ile gerçekleşmiştir.

Zorunlu ferdi kaza sigortası kapsamında denetime giden maden mühendisi meslektaşlarımızdan oluşturulan listenin yetersiz olduğu, Odamız tarafından listenin-odamız kayıtlarıyla-güncellenmesi kararına varılmıştır.

Tüm maden ocaklarının zorunlu ferdi kaza sigorta kapsamına alınması sürecinde maden ocaklarının sınıflandırılması hususu ve Odamız tarafından hazırlanan risk değerlendirme raporu sunulmuştur.

İş kazaları, üyelerimizin karşılaştığı sorunlar, maden işletmelerinin sınıflandırılması ve risk değerlendirmesi ile ilgili olarak Odamız görüşleri aktarılmış ve karşılıklı müzakerelerde bulunulmuştur.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu

Okunma Sayısı: 374
Yayın Tarihi: 14.09.2018
Fotoğraf Galerisi