TMMOB Maden Mühendisleri Odası

Uluslararası Delme Patlatma Sempozyumu ve Uluslararası Kırmataş Sempozyumu ertelendi

Sempozyum Erteleme Duyurusu


Değerli Bilim İnsanları ve Değerli Sektör Paydaşları, 

Bilindiği üzere Covid-19 pandemisi, pek çok ülkede hızlı bir şekilde yayılmakta ve virüsün önlenmesi adına Dünya çapında bir takım tedbirler alınmaktadır. Bu tedbirler içerisinde uluslararası seyahat kısıtlamaları ve bazı bilimsel etkinliklerin ertelenmesinin de yer aldığı görülmektedir. 

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 vakaları Ağustos ayında yeniden yükselişe geçerken, özellikle yıl sonuna kadar etkili olacağı açıklanmaktadır. Bu olumsuz gelişmeler nedeniyle Sempozyum takviminde güncelleme yapılması zorunlu hale gelmiştir. Şimdiye kadar yaklaşık 10 farklı ülkeden özet ve bildiri gönderen ulusal ve uluslararası katılımcı ve paydaşlarımızın sağlık ve güvenliğini ön planda tutmak ve halk sağlığını korumak için 24-25 Kasım 2020 tarihlerinde yapacağımız sempozyumun ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir. Bu nedenle ileride güncellenecek olan sempozyum duyurusu TMMOB Maden Mühendisleri Odası ve Sempozyum web sitesinde yayınlanacak ve ayrıca kişisel e-posta yoluyla her katılımcıya duyurulacaktır.

Bugüne kadar sempozyumumuza özet ve tam metin yollayan yazarlarımıza, katkılarından dolayı teşekkür eder, güncellenecek olan sempozyum tarihleri kapsamında yazarlarımıza geri bildirimler yapılacağını belirtmek isteriz.

Sağlıklı günlerde kaygısız ortamlarda gerçekleştirilecek yeni sempozyum programında tekrar görüşmek ve kaldığımız yerden devam etmek üzere ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

10. Uluslararası Delme Patlatma Sempozyumu Yürütme Kurulu
9. Uluslararası Kırmataş Sempozyumu Yürütme Kurulu

 

Not: Sempozyum programına özet ve bildiri göndermiş yazarlarımızın katkıları yeni programda değerlendirilmek üzere saklı tutulacaktır. Ancak istedikleri takdirde bildirilerini geri çekebileceğini belirtmek isteriz.

 

 

Okunma Sayısı: 259
Yayın Tarihi: 04.09.2020