TMMOB Maden Mühendisleri Odası

UYAK2018 Fotoğraf Yarışması Düzenlenecektir.

UYAK2018 Fotoğraf Yarışması Düzenlenecektir.

 

 UYAK2018-4.Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi kapsamında, tünelcilik ve madencilik sektörlerinde çalışanlar arasındaki dayanışmayı arttırmak, yeraltı kazılarına, yapılarına bir de bu sektörde emek harcayanların gözünden bakmak amacıyla UYAK2018 Fotoğraf Yarışması düzenlenmektedir.

Tünel ve yeraltı maden hazırlık kazıları işlerinde çalışan veya daha önce bu alanlarda çalışanların gönderdiği fotoğraflardan seçilecek olan fotoğraflar 13-14 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul`da yapılacak olan UYAK2018 Sempozyumu ve Sergisi süresince de sergilenecektir. Yarışmaya tünelcilik ve maden yeraltı hazırlık kazıları faaliyetleri kapsamında çekilen her türlü fotoğrafla katılmak serbesttir. Metro tünelleri, karayolu tünelleri, baraj/enerji tünelleri, ulaşım tünelleri ve yeraltı maden hazırlık galerileri, maden kuyuları gibi yeraltı kazılarının değişik alanlarından çekilen fotoğraflar değerlendirmeye alınacaktır.

Yarışma Konusu: Yeraltı kazıları, yeraltı yapıları, tünel kazıları, tünelcilik yapıları ve maden hazırlık kazıları

Yarışma Ödülü: Dereceye giren ilk 3 fotoğraf sahibine UYAK2018 Sempozyum delegeliği paketi ve katılım plaketi hediye edilecektir.

Fotoğraf Seçici Kurulu: Mehmet MAKAR (Maden Mühendisi), İsmail GÜNDOĞDU (İnşaat Mühendisi), Fevzi AKSU (Maden Mühendisi), Utku GÜMÜŞ (Jeoloji Mühendisi)

Son Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 2018

Yarışma hakkında detaylı bilgiye ve katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

 

Okunma Sayısı: 326
Yayın Tarihi: 08.06.2018