TMMOB Maden Mühendisleri Odası

ZONGULDAK ŞUBE ZİYARETİMİZ (13.11.2021)

ZONGULDAK ŞUBE ZİYARETİMİZ (13.11.2021)

ZONGULDAK ŞUBE ZİYARETİMİZ (13.11.2021)

      13 Kasım 2021 tarihinde TMMOB Yürütme Kurulu ile TMMOB Maden Mühendisleri Odası  merkez ve Şubeleri TMMOB Maden Mühendisleri Odası  Zonguldak Şubesi ‘nde bir araya gelerek TMMOB’nin ülke genelinde devam edecek olan  #çözümistiyoruz başlıklı kampanyasını başlattıkları “EMEĞİMİZE, MESLEĞİMİZE, HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKIYOR SORUNLARIMIZA ÇÖZÜM İSTİYORUZ" KAMPANYASI   basın açıklamasına katılım sağladık.

Ayrıca maden mühendisleri tarafından 57 yılı aşkın süredir kullanılan ve günümüzde halen Zonguldak şubemizin kullanımında olan ve maden mühendislerine hizmet eden 114 yıllık binamızın Türkiye Taşkömürü Kurumundan alınarak başka bir amaçla kullanılması ve odamızın tahliyesine karşı genel merkez ve şubelerimizle Zonguldak şubemize destek vererek basın açıklaması yapıldı.

 Adana Şube Başkanımız Mehmet YILMAZ ve Yönetim Kurulu Yedek üyelerimizden Sercan VARAK ‘ın katıldığı programda Kömür Karası Müzik Grubu sahne aldı. TMMOB Yürütme Kurulunun gerçekleştirdiği toplantının ardından TMMOB Maden Mühendisleri Odası Başkanımız Ayhan YÜKSEL TMMOB Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Çağlar ÖZTÜRK, ve TMMOB Başkanı Emin KORAMAZ basın açıklaması yaptılar.

Okunma Sayısı: 152
Yayın Tarihi: 13.11.2021
Fotoğraf Galerisi